Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.


Nieuws

 

 

Bezoek Seatme profile van Ristorante Sicilia

 

Antipasti freddi (koude voorgerechten)

           
             
Carpaccio di Tonno   16,75      
Dun gesneden rauwe tonijn met kappertjes             
             
Carpaccio di Pesce spada   16,75      
Dun gesneden rauwe zwaardvis met gekneusde pistache          
             
             
Vitello Tonnato   16,75      
Dun gesneden gebraden kalfsmuis met een dressing           
van tonijn            
             
Bresaola   15,75      
Gedroogd rundvlees van de schenkel met Parmezaanse           
kaas, olijvenolie en citroen            
             
             

Antipasti caldi (warme voorgerechten)

           
             
Carciofini al forno   13,75      
Gegratineerde lauw warme artisjok hart met kaas uit de oven      
             
Cozze gratinati   13,75      
Gegratineerde mosselen met kaas en knoflook uit de oven        
             
Granchio al forno   17,75      
Gegratineerde verse king krabpoten met kaas             
en knoflook uit de oven            
             
Ostriche al forno   16,75      
Zes oesters met een sabayon van prosecco uit de oven          
             
Conchiglie alla romana   14,25      
Sint Jacobsmosselen met knoflook in lichte            
 tomaten-crèmesaus             
             

Paste(pasta's)

           
             
Linguini alla Norma   15,75      
Brede spaghetti met aubergine, ricotta kaas             
en verse tomaten (licht pikant)            
             
Gnocchi Mediterraneo   13,75      
Huisgemaakte pasta van aardappelen op Mediterrane wijze         
             
Spaghetti alla Vongole   15,50      
Venusschelpen in speciale witte wijnsaus            
             
Spaghetti alla Scoglio   17,75      
Zeevruchten en schaaldieren uit de oven met            
Siciliaanse kruiden en verse tomaat            
             
             
Rettangoloni neri ai Crostacei   17,50      
Pasta gevuld met schaaldieren met prei, noorse            
garnaaltjes en grand marnier saus             
             
             
Rettangoloni alla Naturale   15,75      
Pasta gevuld met vijgen en ham met olijfolie, salie             
en Parmezaanse kaas             
             
Rettangoloni Primavera   16,75      
Pasta gevuld met vijgen en ham met een Gorgonzola           
saus en frisse appel en walnoten            
             
Rettangoloni Piedmontese   17,50      
Pasta gevuld met truffel met een truffelcrème saus            
             
Linguini Tipici   15,75      
Brede spaghetti met Siciliaanse worst en venkelkruiden,          
basilicum  en verse tomaten (licht pikant)            
             

Pesce (visgerechten)

           
             
Tonno alla Siciliana   24,50      
Tonijnfilet met kappertjes, uien, oregano en verse             
tomaten (licht pikant)            
             
Branzino al Sale   27,75      
Zeebaars uit de oven met een korst van zeezout            
             
Dorade al Sale    27,75      
Dorade uit de oven met een korst van zeezout            
             
Scampi Isolana   29,75      
Zes grote garnalen uit de oven met knoflook, Siciliaanse           
kruiden, olijvenolie en verse tomaten (licht pikant)            
             
Arragosta al Forno  vanaf 39,75      
Kreeft uit de oven            
             
Arragosta alla Champagne vanaf 42,75      
Kreeft geserveerd met champagne saus            
             

Carne(vleesgerechten)

           
             
Ossobucco d'Agnello   23,75      
Lamsschenkel op Siciliaanse wijze             
             
Carre d'Agnello    26,75      
Lamskroon uit de oven op Siciliaanse wijze            
             
Bistecca Siciliana   23,75      
Entrecôte met ham, champignons, olijven, paprika, ui          
in pikante tomaten-crèmesaus            
             
Tagliata di Manzo   25,75      
Gegrild rundvlees met parmezaan en rucola            
             
Filetto al Tartufo   28,75      
Ossenhaas met wilde champignons in truffelsaus            

 

<Vorige pagina Voorgerechten Soep Paste e Risotti Vis Vlees Pizza  Homepagina>